Wednesday, May 27, 2009

SELAMAT PENGANTIN BARU

Tajuk yang agak lariksssss dari kandungan entry

Selamat Pengantin Baru

Congratulation Bro. Helmy, master in Biomedical Enggineering almost complete and at the same time gak akan membina masjid dalam tempoh beberapa hari lagi. Merupakan orang yang ketiga dari our research team yang akan menamatkan zaman bujang...

who next?....

tungguuuuuuuuuuu....

Insyaallah kami sumer akan ke Melaka, kenduri belah lelaki... pada 13 jun nanti, umah pompuan kat Sungai Besar pada 31 hb mei.  So, ini sajalah yang termampu buat untuk helmy dalam jangkamasa yang cukup singkat..kalo habaq awai-awai, KLCC pun bley buat...




Coklat untuk hantaran ke rumah perempuan .....

4 comments:

Fren said...

hek.. bukan ke hubby bos kie suke search bendalah2 yang wify die buat..

agak2 leh sangkut tak kat google list die tu..huwuwuw

faraulah said...

Cik Fren,

I dah tukar tajuk entry

harap2 tak tersangkut daaa
huhuhu............

wawa pucca said...

sediakan yg lg vogue utk i!!!!




tq

faraulah said...

Cik Wawa,

No hal lah...

per lagi...

bgtau jer ble..janji budget ada..

haha..