Sunday, March 27, 2011

Feeling kat Oversea... :P


Assalamualaikum n Happy weekend everyone....

hampir seminggu tak update, bz dengan urusan kerja dan duniawi.. last tuesday pergi ke Terengganu, balik hari...believe it or not, drive pergi balik...dan pulangannya, sakit seluruh badan mencucuk2 dan rasa nak demam.. Khamis meeting dengan Industrial Advisory Panel dan Semalam 1st Annual Dinner yang dianjurkan oleh Department...

Alhamdulillah.....semuanya berjalan lancar

Kalau nak dikira kerja, sampai bila-bila pun tak habis..

Hari ni saja nak melepaskan penat semingguan, pergi window shopping kat Subang Parade.. Midvalley dah muak daa... (yer ke??)..hehehehe

Selalunya tak pernah habis pusing satu bangunan, hari ni terlebih rajin plak, sampai ke hjung dari LG sampailah ke 1st floor.

kat LG tertarik satu gerai yang menjual buah-buahan..susun atur amat menarik, kualiti buah juga bagus2...harganya agak tinggi sikit kalau nak dibandingkan dengan tempat lain...

Terasa mcm pasar segar menjual buah-buahan kat Oversea.....feeling oversea jap :P

4 comments:

hani@debumelukut said...

penat travelling dan penat shopping ni penat yg menghilangkan stress..seronok.
Byk tak beli buah?

Pak Man laksam said...

Okay juga tu.......

faraulah said...

Hani: betul tu...
banyak lah juga untuk buat stok

faraulah said...

Pak Man: okay la.. :D