Monday, March 21, 2011

Bila dah cuti lama sangat...



Mood nak kerja lambat datang..hehehehe

kepala pun masih weng lagi...alhamdulillah perjalanan dengan Bas Euro Class ( bas 2 tingkat) berjalan dengan lancar, walaupun stuck hampir 2 jam sebelum bandar Gua Musang, ada eksiden, tengok kepada keadaan kenderaan, agak teruk juga, moga-moga pemandu dan penumpang kedua-dua kenderaan tersebut selamat

Sampai kat Hentian Putra sekitar jam 6am, xderlah lari jauh sangat dengan waktu perjalanan biasa... ambik plak teksi..nyaris nak dikencingnya...ader ke patut nak ke UM nak ikut Damansara, kerana tak nak ikut jalan Bangsar yang dah jadi one way...

hallo...!

I dah dok KL 11 tahun lebih...tak payah lah nak kencing...one way tu Brickfield..aper da..
nak kencing orang agak2 lah sket!.

Jalan Brickfield KL Sentral yer adik kakak, dah jadi 'one way' bukan jalan ke Bangsar

6 comments:

maiyah said...

assalam..

lempang dia laju2 hehe :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
kalau akak mau lempang itu pemandu teksi ajak gua

faraulah said...

Maiyah,

W'salam...
hehehe..kalau siang2 hari berani gak..hehehe

faraulah said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o,

kalau hang dekat, boleh pakat2 lempang :P

kak ina kl (2) said...

wah dah lama dah ek duk kl..dah tau jalan sana sini..

faraulah said...

Kak ina,

hehehe...xderlah terer sangat, tapi boleh lah kalau setakat jalan federal tu...