Tuesday, March 8, 2011

Aku Skandal…..

Ntah kenapa agaknya lately banyak sangat skandal yang didengar dan terlihat di depan mata, tadi dekat wall seorang kenalan di FB diletakkan 2 rakaman pendek, Isteri menyerang “skandal” si suami yang ketika itu berdua-duaan dengan suaminya di Hospital… OMG…ngeri weh!

Si isteri bersama anak perempuan melihat kejadian itu di depan mata… Nauzubillah!

Bulan lepas terjadi kepada salah seorang kakitangan kat tempat kerja, skandal dengan isteri orang, ditangkap dalam keadaan memalukan oleh suami dan anak perempuan tersebut … sungguh memalukan!.. dah ler mengaku dirinya itu kakitangan akademik… padahal hanya pembantu am rendah,

Agak-agak nya kenapa ini harus berlaku??

- Kurang pengetahuan Agama?

- Attention seeking?

- Kurang perhatian/kasih sayang?

- Kurang …………………………??

- Kurang ………………………………..??

Ya Allah… hindarilah Aku dari perkara keji dan mungkar

11 comments:

Mak Su said...

nauzubillahiminzalik

faraulah said...

Yer Maksu.. Nauzubillah...

najwa said...

tu yg dpt dikesan..klu yg x dikesan susah ek

tasekM said...

gua nk salahkan fb.
ha ha.



.

faraulah said...

Najwa: rasanya 1/100 jer yang dapat dikesan

faraulah said...

TM: Gua pun sama..hehehehe

Pak Man laksam said...

HAH!! (terkejut, mata terbeliak).

faraulah said...

Terkejut ek Pak Man?? :P

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

salam ziarah dan folo blog ini...

cinta pejabatlah yang memulakan skandal sebegini..mintak dijauhkan dari terlibat dgn cinta pejabat huhuhhh

faraulah said...

Sahromnasrudin: Terima kasih kerana sudi singgah :D

hani@debumelukut said...

ada lah tu sebab musabab nya.hanya yg terlibat tahu..tapi walau apa pun sebab nya tidak menghalalkan hubungan yg terlarang..