Friday, November 26, 2010

I'm Not a Good Journalist !

Tadi terbaca entry SUEANNAJOE mengenai INTERNET HERO....tergelak sensorang ..betul...manusia ni macam -macam peel, dalam lain, luar lain jarang jer yang nak jumpa sama luar dan dalam.

Dalam Internet, bukan main lagi...jumpa kat luar, pemalu rupanya.... :D
macam tulah juga aku......nak menulis bukan main ke payah...amik borang Master Public Admin sampai 3x, tapi tak pernah selesai buat esei tuk submit( kena buat 5 esei)...sebabnya xpandai nak menulis...

TAPI..........

kalau bercakap...sampai kesubuh pun BOLEH :D

yang pastinya I'm Not a good Journalist !
tapi cuba menulis untuk mengasah minda yang semakin tumpul ini.

untuk hiburan semata...bukan berniat menyindir mana -mana pihak sila layan video ini



p/s: entry ini ditulis semasa terkunci dari luar Office...(padan muke ko ! len kali bawak kunci sendiri!)

14 comments:

Pnut said...

meh kita dok bergebang kat mamak, sure mamak naik muak tengok muka kita borak...
hahahah kaki sembang juga rupanya dia...

faraulah said...

hehehehe...boleh jer Kak Pnut...
anytime :D

kak ina kl (1) said...

boleh join tak pnut dan farulah

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
gua ada kawan tukang kunci lain kali sms

kakpah said...

akak pun pemalu gak hehehe...

Muhamad Zaki Zafir said...

yg psl profile video tu,nice! haha :D

faraulah said...

Kak Ina: terima kasih sudi singgah kat blog saya...boleh jer nak joint..u're most welcome :d

faraulah said...

Brutalsolo:huhuhu..next time kena beringat2

faraulah said...

Kak Pah: yer ke Kak??

faraulah said...

Zaki: video tu memang nice..skit2 terkena batang idung sendiri ..:P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
kalu nak kemamak sms gua

faraulah said...

brutalsolo: beres!! :D

HUDA said...

video itu semat! hehehe

faraulah said...

Huda: tau tak per...sipi2 terkena batang idung sendiri