Monday, May 25, 2009

Exam...


Setelah 6 tahun meninggalkan Bangunan peperiksaan, hari ni akan kembali semula ke sana, penuh nostalgia..dulu exam sebagai student..hari ni exam Bahasa Inggeris (jam 10:00am) untuk memenuhi  syarat kelayakan bagi Jawatan Pegawai Tadbir N41 (tetap)...moga-moga ada rezeki..InsyaAllah..

Kalo Bley

sehidup semati dengan Universiti Malaya...

teringat lagu NADI UM sewaktu menjadi Pembantu Mahasiswa

"Izinkanlah aku Menumpang di sini, di bawah naungan kasih dan sayang mu.. Ku berserah diri"

10 comments:

Mohd Naim said...

gud luck! semoga berjaya lulus cemerlang dan berjaya menjawat jawatan N41 seperti yang diidam-idamkan supaya dapat terus berkhidmat untuk UM dalam memanusiakan manusia!

fairuspeng said...

maat taufiq wannajah..

x sempat la belajar lagu nadi um tu..
masa masuk um nadi um dah x de..hihi

faraulah said...

En. Naim,

Terima kasih..

Inilah yang di idamkan selama ini
ingin berbakti ditempat yang pernah berbudi kepada kite..

faraulah said...

Peng,

Terima kasih..

lagu NADI UM tu sebenarnya lagu Ukays...ahaks

AZANI said...

selamat bertugas, tahniah.semoga jaya terus jaya

wawa pucca said...

wah

hot nya u time tu!!!

faraulah said...

En. Azani,

Teima Kasih

faraulah said...

Cik Wawa,

5 years ago.....

nak tengok yang lagi hot??

hahaha...bimbang you terkejut nanti

syahidatul said...

semoga berjaya kak mah!

faraulah said...

Shye,

Terima Kasih