Sunday, April 26, 2009

HOMELESSNESS

Homelessness
Homelessness is the condition and social category of people who lack housing, because they cannot afford, or are otherwise unable to maintain, regular, safe, and adequate shelter.

The term homelessness may also include people whose primary nighttime residence is in a homeless shelter, in an institution that provides a temporary residence for individuals intended to be institutionalized, or in a public or private place not designed for use as a regular sleeping accommodation for human beings -wikipedia

adalah sipi-sipi ciri2 kat atas ni mengena kat I...cuma dalam category affordable..haha
yang membezakan ialah  residence is in a Office shelter.... (sesaper yang tak faham, jangan tanya lebih-lebih)

weekend pun kat opis...
nilah homeless office shelter...


Inilah rezeki kami untuk  hari neh...

after solat zohor, temankan eisha ke lorong Kenanga, Jalan Hang Tuah nak carik 'something'..
Masa kat  jalan Tun Sambathan, jalan jamm giller... mungkin berpunca dari jalan kat Dataran Merdeka tutup, masa tu nampak sebijik bas ni kat Fly Over, iskk..cam kenal..

close up

Walaupun sekadar naib Juara..
I tetap berbangga


huhu..

2 comments:

AZANI said...

tak p stadium ke?

faraulah said...

tak p, mendapat 'tentangan' dari banyak pihak..
huhu...