Saturday, February 14, 2009

Sambal Hijau, Nasi Padang

Kureng Asam punyer supplier, kiter dah bagi projek kat dia, buat memain plak, penat I datang office pepagi bute..boleh terlupa plak..

Seb baik terjumpa budak ayien ni, ada gak peneman I kuar lunch sesamer.. First time makan kat restoren Selero Negeri, kat sini ada nasi Padang, sambal hijau kegemaran eisya pun ado kat sini, nanti ko nak 'open table' akak bley bawakan ke sini, lokasi dokek jer, kat Amcorp Mall ni haaa.. lauknya original masakan padang tapi lauknyer derlah sebanyak di restoren nasi padang kat Jakarta. Teh botol pun ader.

Sambal ijau kegemaran eisya

Masak lemak daging salai

Cik Azean a.k.a Ayien

p/s: ni tudung outing I, tolong jangan kutuk.

4 comments:

Eisha said...

masak lemak daging salai ngn sambal ijau tu mmg favourite sy...ok gak la open table kat ctu huhu

faraulah said...

I follow jer..ahaks

liwaniel said...

kat mana kedai ni...macam menarik je

faraulah said...

Kedai ni kat Amcorp mall, aras satu...penah masuk rancangan jalan2 cari makan