Friday, February 13, 2009

Dior

Td I kuar lunch ngan my boss kat Jalan Telawi, nampak sorang pompuan bawak handbag ni...huhu  terbawak masuk mimpi malam ni..huhu (USD 2255)

7 comments:

wawa pucca said...

pasal handbag - no komen

pasal lunch ngn boss - nak komen.

hahhaa

faraulah said...

Cik wawa .. len kali kalo nak ikut jangan malu2 cakap jer...pasal handbag tu..kena ler tunggu gaji mcm boss kiter tu..hahaha baru mampu kalo tak...mampu(s)

IdzaRis79 said...

alah,
ntah2 dia punya imitation..
heheh..tak mampu i nak beli mahei2 nih!!

faraulah said...
This comment has been removed by the author.
faraulah said...

Pn IdzaRis..
So far I tak jumpa lagi yg imitation neh, actually I ni kaki survey gak..kalau U ada jumpa let me know laa ye..tq

liwaniel said...

wah akak, lunch berdua ngan bos ke...

dah sampai termimipi2 tu kena la beli...hehehe

faraulah said...

wat to do wanie..paksa rela..huhuhu