Saturday, February 28, 2009

MAJLIS PERKAHWINAN - Tema Merah Putih

Hari ni  pegi majlis kawen anak staf kat office, pegi awal2 lagi sebab kak Ana dah cakap nak bersanding kul 12.30. rupa2nya kul 2.00 pengantin lelaki baru sampai, bercinta menunggu, majlis agak meriah memandangkan pengantin adalah anak sulong, pelamin grand ala2 hotel gitu...malas nak citer panjang..layan pic yer..

 ala-ala Pelamin Mawi Ekin
 
Kami datang bertiga jer...

ni ler penganti nyer..nak wat camner... jodoh da sampai Umo baru 20an..

Sireh junjung yang senget..sponsored by me..(saper2 nak tempah bley ler)

Hantaran

Shopping last minute barang2 nak buat hantaran ngan kak Ana kat PJ Old Town

Geng Lab & Office

Cik Maznah, 

Tu dia..pengantin daa sampai

hampir 3 jam menunggu..ahaks

Selamat Pengantin Baru..Amira & Hubby..semoga berbahagia ke Akhir Hayat..next week trip to Perlis lak.

7 comments:

NaniRostam said...

Grand jugak wedding dia. Merah putih tu peberet colour Liana.

Fara, fara. Fara keje kat UM ek? Dulu akak selalu gi sana Masa tu kawan ngan Datin sapa ek? lupalah bini naib cancelor tu...dato...yang bila PKR ambil alih selangor dia kena berhenti..lupa lak..tak palah nanti ingat bagi tahu..hehe

faraulah said...

Kak Nani..
terima kasih sudi jenguk blog saya yang x seberapa..
yer saya kerja kat UM... Kalau tak silap saya..Dato' Razali Agus, Semasa saya masih Undergrad(2000-2003) beliau TNC HEP UM, dan menjadi Naib Canselor Unisel, sebelum PKR mengambil alih selangor.

ahlinoo said...

pelamin dia lawa giler..hehe

faraulah said...

Ahlinooo..

Pelamin Ok,
Mak Andam out..
Fotografer pun Out..

wawa pucca said...

adus

tak dapat dtg

g lawat adek

Jay said...

nice wedding...hehehe simple but grand..

Myza G said...

siapa wedding planner yg buat pelamin. nice lah. i nak mcm ni.ade contact no x? nice anyway :)