Saturday, April 9, 2011

Wordless Saturday


Tetiba terasa rajin pula hari ni, :P
Maka terhasil lah hidangan yang tak seberapa, menu untuk lunch hari ini, sambal bilis dengan petai, sambal paru, ikan rebus goreng, dan sayur campur.

7 comments:

Sally said...

Waduhhhhh..sedap nih..simple tapi kalau silap hari bulan boleh menambah nasi dibuatnye..

AZANI said...

salam faraulah

boleh buat calon ni,,,,ha ha..

Eisha said...

sedapnye ikan bilis tu! tapi sy tak mo petai! eh tetiba terorder lak haha

faraulah said...

Teacher Sally: memang bertambah pun bila makan...huhuhu

faraulah said...

En. Azani: Calon apa tu?...pilihanraya ke? :D

faraulah said...

Eisha: Bila nak balik Kl plak ni?...balik senyap2 jer..!

Eisha said...

kak mah mana ade balik senyap2 mmg da tak blk lamaaaaaaaaaa da (lebih sebulan) huhu sebok collect data :(

da bole masuk salam perantauan da tau!