Sunday, April 3, 2011

Garden View

Alhamdulillah, dah selamat sampai ke KL.. 3 days 2 nite..sekejap jer rasa..macam tak sempat buat apa-apa, retreat berjalan lancar walaupun pada mulanya gak kelam kabut bila pihak pengurusan Hotel tersalah bagi katil single bagi pasangan kelamin.

Cuaca memihak kepada kami, alhamdulillah tak hujan sepanjang kami berada kat sana, padahal sebelum itu setiap hari hujan turun, service Swiss Garden Resort & Spa boleh dikatakan baik, dan 'most recommended' kalau sesiapa nak becuti atau nak menganjurkan apa-apa program kat sana, makanan pun sedap, tapi kepada sesiapa yang perut melayu tu, nasiblah, masakan kat sana agak western skit walaupun menunya muhibbah.

Cuma seperkara yang tak puas hati...

bilik Garden View... camnilah rupernya 'Garden View'...huhuhuhu

takut nak keluar ke Balcony, kot-kot ada monyet ke...ni dah bukan garden ni...tapi 'hutan view'..dah ler dok sorang2 sebilik...huhuhu


yang lain semuanya excellent.... sesuai dengan taraf 4****

Adios... mau kemas beg!

2 comments:

hani@debumelukut said...

hahaha...hutan view pun hutan view lah..janji dapat ketenangan minda.enjoy ur day..

faraulah said...

yer Sis...memang enjoy kat sana!