Tuesday, April 19, 2011

Durian Pancake

kekeringan Idea akhir-akhir ini, nak kata sibuk, xjugak..tapi agak sibuk, nasib baik audit tak menyinggah kat Jabatan kami, kalau tak naya staf nak mengira stok alat tulis, audit peralatan termasuk alat tulis, bunyi macam kelakar kan?... tapi semua jadi kelam kabut cek stok macam kedai runcit jadinya....

Nasib lah department lain.

semalam keluar office selepas maghrib, terus melencong ke MidValley, sajer nak window shopping, last2 terlekat dekat cafe Sweet Chat, teringat Durian Pancake yang Mabeles... so layan lah durian pancake sorang2... tak cukup satu, order sampai dua! OMG!

Sugar high!

6 comments:

shye said...

ehehe... bab durian mmg kak mah juara :D

faraulah said...

hahahha

U know never mind Shye!

kad0k. said...

perghh..cam sedap je..

tasekM said...

durian pancake?

tak pernah makan.

:)







z50.

.

faraulah said...

Pak KadOk: try lah...sedap tau!

faraulah said...

TM: Kat Midvalley, ada 2 tempat, tapi kat tempat ni lagi sedap, durian nya fresh...sedap i tell u! :D