Wednesday, March 30, 2011

Tarian Poco-Poco Haram??


Pagi terdengar kat radio, pastu baca kat news online, pastu blog walking, sibuk semua bercerita tentang tarian poco-poco telah diharankam oleh Jawatankuasa Fatwa Negeri Perak...surat edaran pun dah keluar...

Macamana pula dengan negeri-negeri lain??...kenapa tiada kesepakatan dalam mengeluarkan fatwa??

Selepas ni PUSPANITA nak menari tarian apa plak?

1 comment:

AZANI said...

salam faraulah
ulamak dah bersuara,kalau ada dua tiga ulamak berpendapat berbeza, harus kita buat pilihan, sebaiknya apa yang kita pilih tu biarlah kita tahu kenapa dia berpendapat gitu