Monday, December 6, 2010

Last Day…MAHA 2010

Semalam last Day MAHA 2010, sempatlah mmenyinggah sebentar, manalah tahu ada sale 50% untuk orkid dan buah-buahan ker….hehehe.. sampai sana…angan2 terus padam…terdengar rungutan dari seorang pengunjung…

MAHA + L = MAHAL …

dalam nada bergurau…ada benarnya :D

Tempat2 lain xberapa menarik perhatian, yang paling best kat bahagian binatang ternakan dan pet… yang paling syok..... ore kampung Ambo tu.....


Lembu limousine...bapak besar , panjang dan tinggi (betui ka ayat ni??) dinamakan limousine kerana badan nya yang panjang...

sorang lagi orang kampung Ambo... :D

xtahu apa nama makhluk Allah ni....tapi dalam family arnab... huhuhu...yang ni xberapa nak suka..kalo bagi free pun xberapa sanggup nak bela.... teringat watak Gollum dalam Lord of The Rings
Goli Den..huhuhu

yang ini comel...kalau nak bagi sepuluh ekor pun I sanggup bela...ngeeee!


last sekali rembat orkid 2 pokok, tapi bukan jenis yang di atas..yang ni mahal woo...!

Adios......

4 comments:

kiyawacute said...

kucing tu cam garfieldla..hihi

faraulah said...

Kiyawacute: comel kan...ada lg sekor yg iras-iras garfield

kad0k. said...

x berpeluang pegi MAHA thn ni..sblm ni pon sama..ntah bila la ada kesempatan..haihhh

faraulah said...

Kadok: tahun depan ada lagi...xper :)