Semalam, akad nikah, hari ni majlis persandingan, tumpang bangga dengan bapak Shye, Haji Wan Kahar..walaupun dah berpuluh2 tahun menetap di KL, selera Kelantan masih menebal, percubaan berani dari bapak pengantin, menempah katering yang menghidangkan lauk pauk kenduri ala kelantan, gulai kawah, teresek, solok lada, sira labu & ayam goreng berempah.
Sebagai seorang penggemar lauk kenduri... ternyata tidak mengecewakan...walaupun masakan sedikit manis (xsuka manis) kira boleh laaa........
excited nak makan nasi kenduri, terlupa nak snap gambar lauk pauk...yang pasti solok lada dari Rozita Catering (restoren Anis Puteri) memang terbaik (kat KL).
meja di bawah khemah dah penuh... terpaksalah makan kat dalam rumah..
Bilik pengantin
dengan pengantin
pasni..turn pengapit pulak... :)
terpaksa joint geng2 junior...I'm super duper senior...huhuhu
4 comments:
k naemah punye turn bile plaks? hehehehe
selepas turn Huda....bleh tak?
hehehe.. mmg menanti feedback tetamu tentang menu masakan!!!
Shye...akk ok jer...memang kena ngan selera!..hehehe
Post a Comment