Thursday, November 19, 2009

Hantaran Perkahwinan







Not mine anyway.... .ngeeeeeeeee...tapi Zai punyer I just tolong beli dan buat memandangkan kawan ku ini berada jauh di daerah pedalaman Sibu ... now 70% progress, layan pic

P/s: saper2 yang nak kawen tu xsah ler dok pi beli barang kat Nilai 3, mahal giller babeng!, bek beli kat pasat Chow Kit, lagi Murah

contohnya adalah seperti berikut:

bekas hantaran seperti berikut (sebijik serupa) Kosong tanpa alas dan bunga-bungaan

Nilai 3 : RM35.00 selepas diminta diskaun RM30.00
Pasar Chow Kit : RM22.00 tanpa diskaun


see!!!!

7 comments:

Nur said...

tak sangka u pandai menggubah ya. alhamdulillah... nur pun tgh siapkan gubahan dulang dan bunga telur utk adik.. nanti kita kongsi k

shye said...

oo yeke kak mah??

baru tau!!

faraulah said...

Nur,

Boleh laa sket-sket, masih amatur..hehe, bleh la bertukar2 idea.

faraulah said...

Shye,

yer..cuma kat Nilai tu one stop center..sumer ada kat satu tempat...akak tahu sebab akk suke survey..ahaks..SFF pun ada sesetengah barangan yang murah.

Huda said...

wah wah...bila turn kak mah buat hantaran diri sendiri ni? nak gak merasa nasik minyak
ekekeke

faraulah said...

Cik Huda,

Amboi...nak makan nasik minyak ekk???...jom datang umah akk, akk masakkan.

cida said...

salam...tmpg tnya..
kat mana ye kedai area chow kit tu?
saya tgh mcari bekas hantaran skrg...mmg igt nk cari kat nilai 3.
tapi da tau chow kit lagi murah..better saya cari kat sana je.bleh bgtau x nama kdai and lokasi kedai murah tu?
terima kasih byk2