Sunday, August 30, 2009

Look Like Busy

hurmmm....seminggu sekali update..... dengan kondisi 'too much work, too little time' jangan termuntah yer kengkawan.. gigih jugak nak update hari ni...dah agak basi..tapi nak story juga...

sesi rakaman masih belum habis... part yang paling 'best', rakaman ucapan raya, first time in my life..hahaha..jakun giller nak beraksi depan Kamera, patutlah xjadi artis, nak buat ucapan raya pun kena ulang 2-3 kali... bukan senang wooo...tak caya try...mase praktis cool jer...ble camera dah on...menggelabah monyet....hwaaaa

Kak Na...steady jer...

En. Zul


Calvin Woo..Final year student

Cik Eisha..our tutor

Cik Aini... tersasul untuk Family yang berada di Perlis (padahal dok kat dengkil...Perlis tu Tok jer..jangan marah yeeer..haha)


Selepas rakaman, berkejar untuk perlawanan Futsal Inter Department.... kami kalah, xper tahun depan cuba lagi

Huda mcgyver

team yang best.. pengadil naik pening tak tahu nak bezakan yang mana satu team lawan

Sambungan sesi rakaman. Make up artis...Bro. Helmy sedang dimake up

Interview dengan our Dean ..Assoc. Prof. Mohd Hamdi Shukor

Sesi refreshment, 3 hari berturut-turut dijamu dengan goreng pisang, goreng cempedak dan Cokodok... (sesi menambah kolesterol dalam badan)

NSC sedang ditouch up

Outdoor shooting


Jumaat plak kena mengiringi 'My Boss' ke KKM, separuh hari di sana.. (pic I yang Baju Biru kat Slide)


Tak kire...nak gak posing..walaupun badan sebesar almari 3 pintu..huhu

Berhadapan dengan Block E7, Putrajaya


dengan bantuan En. Zul, Penolong Pegawai Sains yang bertindak sebagai Pemandu kiterang..inilah keunikan Universiti Malaya...kalo kat mana2 Kementerian...'haram' Gred C29 nak tolong jadi Driver.


Selepas Maghrib, terus ke Rawang ... ambil my youngest brother, nak balik kampung..dengan heavy traffic jam...hampir 1 jam baru sampai ke Rawang...On the way ke Rawang.. My Cousin Plak SMS, nak tumpang balik sekali....hangin tul..mase tanya tak nak balik..My Brother yang lembut hati itu sanggup drive patah balik ke Taman Bukit Angkasa .... penat giller weiii...

Alhamdulillah...sempat bersahur dikampung halaman ....

wajah kesayangan hamba..selepas 3 bulan tak balik kampung

Ahad Malam, bertolak semula ke KL, ingat nak EL, kesian kat Final year student yang buat project thesis..gigihlaaa datang gak... hantar derang ke KKM, Putrajaya again ...


Penat seh....tapi heran..berat tak mau gak turun2...lemak tepu betullah....

Hurmm... rasa2nya kalo apply kerja pengurus Artis.. Bley ker???

4 comments:

manlaksam said...

Selamat berpuasa.

faraulah said...

Selamat Bepuasa untuk
PAk Man Sekeluarga
lama betul tak meninggalkan jejak di Blog Pak Man...dok jengah jer, tapi tak berkesempatan

AZANI said...

mana rakaman ucapan raya dari kamu?

faraulah said...

En. Azani..
Xder saper nak ambik Pic I, tunggu siaran semasa raya nanti...huhu
ucapan yang penuh lintang pukang