Saturday, June 13, 2009

Menjejaki Hang Jebat

Perjalanan melebihi 120km ke Melaka Bandaraya Bersejarah tiada kaitan dengan tajuk di atas.
Untuk memenuhi undangan walimatul urus Brother Helmy Rizal dengan pasangannya di Kg. Pernu . Bertolak jam 9.20am, alhamdulillah tiba dengan selamat ketempat kenduri tanpa sesat...


Port yang 'baik punyer' untuk parking

Rombongan dari KL, Syah, Hazman dan Faiz lesap

Model Replika rumah Melaka

Model Rumah Melaka

Lauk kenduri yang marvellous

kari tulang, look at gear box

khusyu'

Pn. Mas and her baby, Mohd Mizan, selepas 1 1/2 tahun di Aussie

NSC memang xder bakat nak jadi bapak


Pic pengantin nan ado...huhu

13 comments:

sonata anak kancil said...

cewahhh...senyap2 datang ke Melaka ye...entah2 lalu depan rumah Sonata...kalau tak boleh singgah rumah...he3x next time...

faraulah said...

Sonata,

semata-mata kerana nak memenuhi jemputan kenduri,
Rumah Sonata kat mana yer? next time boleh singgah..hehe

AZANI said...

faraulah:ambil iktibar, satu hari nanti kenduri sendiri pula,ha ha ha

Eisha said...

ya allah nasib baik tak jatuh anak kak mas.... ish2 camne la si NSC tu dukung baby

faraulah said...

En. Azani,

Terima kasih atas Ingatan..
InsyaAllah..huhu

faraulah said...

Eisha,

NSC.. mmmg xder talent nak jadik bapa lagi...hehehe
jangan marah siew cheok!!

speakforperak said...

sila layari blog speaker perak untuk mengetahui maklumat terkini isu perak.

'suara perak'

speakforperak.blogspot.com

terima kasih

liwaniel said...

mas dah balik ye

faraulah said...

Wanie,

dah balik Aussie pun..
Ahad flight dia..

Nasib baik dia boleh datang kenduri Helmy, kalo tak..
memang takder rezeki nak jumpa..

sonata anak kancil said...

salam...sonata dok kat Bed Hill...memang lalu agaknya tu....lain kali mai sini

faraulah said...

Sonata,

Bed Hill?

owwh..lalu sangat,
Next time InsyaAllah...
teruja tengok laman rumah Sonata

AZANI said...

dashatlah faraulah , dapat perhatian dari YB tu.

faraulah said...

En. Azani,

Tak sangka...hahaha
YB silent reader saya selama ni rupanya..hahaha