Sunday, May 3, 2009

Little Penang Cafe

Weekend yang boring, jalan-jalan carik makan, seb baik ler Midvalley ni dekat ngan umah, so xder masalah.. Lunch time kat Midvalley ni agak pack..

Nasiblah kalo nak dapatkan tempat time ni.. sebab tu suke makan kat little penang cafe ni, tempat dia agak tersorot sket dan terbahagi kepada 2 bahagian. Cafe ni kat first floor dan bersebelahan dengan bridge connection  ke The Garden.





Little Penang Cafe ni specialised in penang Hawkers Food...chees..ayat macam pengacara jalan2 carik makan lak.
Menu untuk hari ni Char Kuey Tiaw with extra seafood.harga dia naik macam harga minyak gak, (macamlah goreng ngan petrol) mase 'under grad' dulu, harga dalam RM9++, now, RM16++, not bad kan.


memang  marvellous


1 comment:

AZANI said...

mmmmdaaaaaaaaaaaappppp....