Thursday, May 14, 2009

Exit Interview

Seperti biasa, setiapa tahun Deparment Biomedical Engineering akan mengadakan sesi exit Interview untuk Final Year Student yang akan bakal graduate. 

The objective of this interview to measure the overall level of student personal growth and satisfaction and satisfaction towards the degree program that they have complete. This is sometimes called a graduation interview. tapi senang citer 'exit Interview'

lebey kurang exit interview kat company gak ler...

Ini lah sebahagian kecil muka-muka will be leaving after 4 years bergelumang dengan segala mehnah dan Tribulasi di  Universiti Malaya ini



From left; Hariz, Sharina, Alinur, BalQis, Abbad dan Siddiq

All the best kepada mereka semua yang akan menempuhi dunia pekerjaan, kepada mereka yang masih berada di sini, teruskan usaha anda...no pain no gain

9 comments:

Eisha said...

ina sgt bsing di lua bilik interview...kalo die takde dunia akan sunyi hahahha

faraulah said...

Ina Penyeri majlis..hahaha

AZANI said...

adakah faraulah yang brtudung merah?

faraulah said...

En. Azani,

nama seperti yang tertera di bawah

alinur ayuni said...

hahahahaha..ina klaka..

thnx kak mah =)..

muke abad xleh blah ar kn..kekeke

syahidatul said...

hahaha.. dah besar2 dah semua ek.

baru 2 hari lepas nampak abbad. dia datang interview kat company saya.

faraulah said...

shye,

ramai dari department ni kat Materialise kan

tadi kat ITEX09 jumpa 2 guys dari materialise, sorang mat salleh and sorang malay,

akak bersembang dengan dia,
dia cakap dia dah lost count,
ramai benar ex Student UM kat Materialise

syahidatul said...

ha'ah, ramai. huhu..

yg budak2 cad cam pon ada sini.

sape la 2 org tu ek. manager kami le tu salah sorangnye..

ina said...

thanks kak mah & kak eisha. plan nk banje korg mkn. tggu smpi diberitahu hehe.