Friday, April 24, 2009

Kelantan vs Selangor

TM PIALA FA

Perlawanan Akhir
(25 April 2009)
Stadium Nasional Bukit Jalil



vs



Pakat ghamai-ghamai gi sokong team kito. Kelate loni x srupo mulo.  kepado adik Su dan geng2 umah sewa serta penyokong2 hok berugama Islam, jangan tinggal semaye semato-mato nak kelih bola...InsyaAllah Kalu ada tiket lagi...see u there...

6 comments:

AZANI said...

faraulah:gi tengok bola, gilah dengan semangat kesukanan,terimalah kemenangan juga kekalahan....

hidup giants...he he he
(saya dah lama tak gi stadium tengok bola sejak zaman arwah Mokhtar Dahari tak main.

err..Mendikit Redha tu pun blog mu?

faraulah said...

En. Azani,

Harap2 tak berlaku apa kekecohan, semoga penonton makin bijak menilai..

mendikit Redha?
first time dengar...
saya ada satu blog jer..

faraulah said...

En. Azani,

Mendikit Redha = Faraulah

kebetulan nama sama

You Tahu tak apa maksud Faraulah?

AZANI said...

faraulah:maaf atas kebodohan saya , tapi saya tak tahu.

AZANI said...

faraulah aka stawberry arab:
tadi say gi google jumpa banyak faraulah,favourite words ya,2,270,kenapa pilih nick tu atau memang nama betul?warna kulit macam strawberry ke? pelik dan musykil.Tapi kalu itu nama mak ayah bagi, no komen,faraulah jangan marah ya.

faraulah said...

En. Azani,

Faraulah = just nick name

Saya suka strawberi