Monday, April 13, 2009

Hear Tone Audio Meter

Satu lagi Final Year Project Thesis. 
Hear Tone Audio Meter. Alat ini berupaya untuk menganalisis tahap pendengaran seseorang... saper nak cek telinga samada ok ker tak mai sini...
actually software seperti ni dah ada kat pasaran. harga nye mahal gak..
tapi Si Abbad develop software ni dengan costing lebey kurang MYR 10.00 Kalau nak dibanding dengan harga yang dah ada dipasaran...jauh lagi murah..

anyway Good Luck Abbad.

telinga saper agaknyer neh?

oklah tu... level moderate 

3 comments:

Mohd Naim said...

wahh..canggih!!

manlaksam said...

Pak Man tak pernah check. Rasa-rasa tu kurang dengar doh sikit.Tapi biasa lah bila dah berusia.

faraulah said...

En. Naim,
Ermm..software ni dah ada kat pasaran, cuma yang ni kos lebih murah.

Pak Man,
biasalah tu...saya sendiri pun level moderate..huhu