Thursday, January 22, 2009

MIDVALLEY

Kuar dari Petaling Street, parking kena RM8.50, sambung lagi ke Midvalley, hari masih siang..haha, konon-konon nyer nak window shopping, sajer nak survey perfume paling popular kat SaSa, Gucci by Gucci, best giller I tell u..haha..


Singgah kat Estee Lauder JJ, kebetulan Jeannie yang jaga, suka sangat ngan amoi ni, dahler xkedekut, friendly plak tu, kalo ngan yang 2 org lagi tu..hu..jangan harap
haha
per lagi make up session laaa...lalala



Thanks.. Jeannie..


erm..lipstick Crystal Bronze..eye shadow achik luper lak..ahaks..


3 comments:

liwaniel said...

dah sihat ke kak mah?

kak mah tau tak tempat sewa kereta kat kota bharu tu...nak sewa kancil je..bulan 3 nak gi kota bharu..naik flight..tu yg nak kena sewa kereta

faraulah said...

alhamdulillah, dah ok..

tempat sewa banyak kat sana..nanti ble nak pegi..caling2 la..pegi bercuti ke?

liwaniel said...

husband ade shoot wedding kat sana..wanie ikut je..hehehe

banyak ye tempat sewa kereta..kalau akak ade no phone diorang bagi wanie ye..kalau boleh nak yg murah2 je..nak sewa 3-4 hari